I've seen what I was and I know what I'll be, I've seen it all, there is no more to see.

rödoare i soelenExtremt orangeorödo i solljuset.
Ska alldeles strax åka iväg till del två av dagens liv, att agera trubadur i en timme sådär på bröllopsfesten. Första delen var två låtar i kapellet. Var en mycket fin vigsel och NEJ jag ser inte ut sådär nu, jag har flätat upp mitt hår.

Jag tänker inte orka skriva ännu ett blogginlägg innan jag åker till Kiruna imorgon bitti. Känns bra, blir bara ett bussbyte i något konstigt ställe. Nej inte boden, längre norrut. Tror jag. Jag har nog nästan koll. Dock inte packat än. Eh. Kommer hem nästa söndag. Så, typ, Sail steady.

P.S. KARIN DU HAR EN FÖDELSEDAGSPRESENT SOM ÄR OUTHÄMTAD FRÅN MIG. D.S.
P.S.2 EBBAZ OCH DIANA NI MÅSTE HÄMTA ERA FINA SOUVENIRER FRÅN GREKLAND. D.S.2

"Du vet inte om det än."

Grattis du har vunnit på bingolotto! tack det känns krispigt!

morr

Det sitter en snygg fotbollsspelare i min säng, återigen. Från badrummet hörs ljudet av Harry Potter som tar ett bad. I vardagsrummet måste jag torka bort resterna av hårfärgandet. Eller hur det nu var. Blev oplanerat en Weasley iallafall. Hmm. Tur att det går ur håret efter ett tag. Blev ju blankt och mjukt iallafall.

Köpte ett örhänge idag, en "Earcuff" tror jag de kallas. Vet inte hur fin kombo rödohår och guld är på en blekfis som jag. Kanske blir fint. Låter förmodligen finare än vad det är. Hmm.

Nu ska jag dränka alla mina sorger i Harry Potter och Jellybeans.

Bokhyllor och trasiga ögonbryn

HYLLKANTEN
Varför jag bör gå och lägga mig typ klockan åtta.

You took for granted all the times I never let you down.

Nä just det

Ännu inte klar.

Ska repetera låtarna med Niklas sista gången imorgon. Träffade också den äldre av bröderna, var verkligen inte igår. Och sen bumpade jag in i världens bästa konfaledare, nåja, en av de bästa när man hade sådan tur som jag med folket som bestämde PÅ MIN TID SOM KONFIRMAND. Köpte två grävskopor på gamla lekbiten till de två små som fyller år, även så kallade kusiner, Ymer som blev två och Albin som blev ett. Jisses alltså vad tiden går. De växer upp så snabbt.

Snart ska jag resa till solen. Nej jag ska inte utomlands, jag ska till Kiruna. Sol hela dygnet. Och så kommer jag hem nästa söndag bara så ni vet. Ska faktiskt bli helt underbart trots alla timmar på bussen upp. Har slutat lita på SJ när jag ska åka upp, men tåget hem brukar gå bra. Det är nattåg 96 från Stockholm/Göteborg som alltid fastnar i mellansele och så hux flux sitter man i Vännäs och bara Jaha Jaha är det någon som har lite kaffe Jaså Nähä Nähä inte det. Så, buss hela biten upp, byter i luleå eller boden, beror litet på, och så. Älskar att åka på barnbiljett.

Fett värt att jag har tappat ALL min "bränna" från Grekland, lika blek som vanligt utom på benen. Men det är ju fint, som en livs levande Gradient med vitt i ansiktet och bruna fötter.

Som en ängel på posten

tyst nu

Jag tycker om när det knackar på mitt fönster när det har blivit mörkt och så fick man ett ljus.

I was not magnificent

men käften
Bon Iver är äg. End of story.

Idag är det onsdag. Lillördag. P.g.a. mitt bristande liv har jag ägnat mig åt följande aktiviteter idag:

Celinas Liv
~Repetera låtar med Niklas inför lördagens aktiviteter.
~Handla och laga mat med min bror.

Därav tog mitt liv slut. Och jag började med detta istället:
~Städa mitt rum. Har du varit i mitt rum när det är riktigt stökigt är det ett under om du hittar ut. Folk som säger att deras rum är stökiga när de är i en mild grad av röra behöver sig en sund safaritur i mitt rum.
~Städa min garderob. Sortera tröjor med tröjor och jeans med jeans.
~Riva ut mina byrålådor och få bort allmänt junk därur så att det bara finns sockar och liknande.
~Riva ut min garderob för att FÄRGSORTERA den istället. Och då inte som i "Röda T-shirts med röda T-shirts" utan rött med rött oavsett plagg. Och givetvis läggs allt sedan i regnbågsordning. I ämbete med min bristande smak för mode eller stil eller snyggt så lägger jag det alltid i regnbågsordning. Blir svårt att misslyckas då liksom.
~Sortera mina penslar.
~Lyssna på melodyclub för att electric är typiskt party.

Där tog också mitt icket existerande liv slut och jag har hela noll saker att fortsätta min kväll med.

Jag fastvidhåller att om du ej har vistats i mitt rum när det är riktigt stökigt så vet du inte vad stökigt innebär. Det är värre än ditt. Jag lovar. FÖr mig känns själva sorterandet och städandet värre än själva stöket eftersom jag antingen bara sitter på min datorstol eller ligger i min säng så är det ju max fyra, fem sekunder som faktiskt drabbas av stök, när jag ska in/ut ur rummet. MEN nu har jag börjat vistas mer här inne och gå runt och liknande så jag stör mig på stöket. Ska eventuellt dammtorka mina bokhyllor. Det låter fett skoj.

Vaarallinen poro.

Ren
Jag ska SNART lägga upp målade bilder. Älskar min skabb digikamera.


Hade tråkigt så jag bakade tårta idag. För det är ju ändå 25:e juli. Den dagen då allt kan gå rätt, eller rakt åt helvete. Det beror på, vem man är och vart man ska. Så är det alltid.

Lights will guide you home.

-------------
And I will try to fix you.

Allt som hänt i Norge. Det är så overkligt. Men alldeles för verkligt.

The bible didn't mention us. Not even once.

skoja inte

Blekfis
Sitter och äter jordgubbar, dricker te och läser nyheterna. Ungefär samma som inatt fast minus jordgubbarna.

Vad är det för galenskap som pågår i Norge? Helt fruktansvärt. Jag litar mest på vk för att det är vk och inte expressen, här kan ni läsa om det totalt har gått er förbi. http://vk.se/Article.jsp?article=462882

Mamma var ju rolig igår.
Hon: Du går väl inte ut mer ikväll nu? (Klockan är 23:48)
Jag: Vem skulle jag gå ut med? Alla utom två är på trästock. Och de två är inte ens hemma. Men då får jag ju tid till att... Nämen vänta här nu. Tycker inte om egentid. Blehk. Fast jag tycker om att vara ifred så jag antar att det räknas som egentid.

Jag är trött. Jag och mamma ska till stan och leta present till min kusin som just fyllt år. Hon önskar sig inte längre leksaker för hon har blivit minitånnis efter att ha umgåtts med äldre kusiner som är tånnisar i någon veckas tid. Där rök vår förevigt trogna Sagolika ting, de har alltid de bästa leksakerna.

Blir säkert rena safarit emd tanke på att det är
a) Lördag
b) Hysterisk Rea
c) Lördag

Borde jag ta med en shotgun? Utifall att jag blir attackerad av en ilsken lördagsshoppare, tänkte jag.

Nu ska jag sluta skoja och ta tag i mitt liv(varför säger jag alltid det? Jag gör ändå aldrig det på det sätt jag vill!)

Har äntligen kommit på vad Hellogoodbye sjunger i refrängen på "Here in your arms" för jag har tokvägrat att googla texten. Kommer ihåg den bättre om jag fått kämpa(YEAH) för det.

You are the one, the one that lies close to me, whispers:
Hello, I miss you quite Terribly. I fell in love, in love with you suddenly.
Hmhmh-hmhmHmgm-hmhmhm but here in your arms.

Hmhm:et blir ersatt av text när han lyckats spotta ut gröten ur munnen och sjunger det långsamt utan autotunes.

But what if I'll get scared?

oj så spännande vad är detta.

Preview på vad jag håller på med just nu...

Sitter och jobbar ordentligt nu med en "liten" grej, ni ska få se den här så småningom...

Och där blev jag automatiskt en sån där människa som jag hatar, blir tokig på folk som säger "Det kommer upp senare!" för sen glömmer många bort det och så sitter man där och undrar vad det var. Jag brukar alltid glömma bort det. Därav ilskan. Nej inte ilska egentligen.

Men ja, målat och skrivit och klippt och klistrat har jag gjort. Hehe. Kommer förhoppningsvis att bli helt grymt när det är klart!

Lisbon, OH

Ja men ibland så eller va men vadfan orka

Nej jag har ej tagit tag i mitt liv och fixat fram bilder som är klara.

Tycker att Bon Ivers senaste platta är helt magisk. Åh Bon Iver. Underbar musik. Eller nej. Simply så äger den. He ÄÄÄÄÄÄG. Mrgmhhll.

Idag åker alla till Trästock. Fast inte jag. Jag letar Coldplay T-shirts på internet och taggar LuB till hösten. Och försöker ta tag i mitt målande. Det går bra. Jag målar på en tapetrulle för att akvarellpapperna är slut. Rena galenskaperna. Eller?

FÅR MAN GÖRA SÅ.

MAN FÅR GÖRA SÅ.


And maybe I'll get famous as 'the man who can't be moved'.

Pöh. Skabbig dag idag. Mössfrilla. Försöker rensa i min garderob men det går inte så bra. Tidigare var Amalia här. Vi drack te och snackade skit och drog en snabbis på stan. Saknar henne redan.
Blev just uppringd av en_fin_tjej_ebbz som ville ta en prommis. Jag gillar prommisar. Asnajs.

Jag är hemma iallafall!

Push my boat from the highest cliff, to the sea below.

töntigt med överexponering tur att jag aldrig redigerar mina bilder

Ut i stugan med femtioelva(Tre) småkusiner och en jämngammal i några dagar. Och en stor hund. Han är tjock. Men det gör inget, alla tycker om honom ändå. Kommer hem onsdag morgon. Då ska jag träffa Amalia. Annars dö jag. Och så måste jag ta tag i mitt liv och lägga in de färdiga bilderna som jag inte har lagt upp.

Som sagt. Ta tag i sitt liv.

Why do you wear pajamas all day?

och Bruno
"I'm shmuel."
"That's your name? I've never heard of anyone called that before."
"I've never heard of anyone called Bruno."
Pojken i randig pyjamas. Jag hatar den filmen. Och boken. Hatar hatar HATAR den. Men samtidigt inte. Jag blir lika illa till mods över den som jag blir av Saving Private Ryan, Godnatt mister Tom, Om detta må ni berätta, Tulpanerna är röda, Vi var där, Führerns elit, Au revoir les enfants och Pearl Harbor. Lika illamående, arg, ledsen. Det är en del av historien, jag vet. Men jag önskar att det inte hade behövt hända. Att alla dessa liv hade kunnat slippa förspillas. Att jag kunde sudda bort allt lidande och alla tårar, allt blod och all skräck. Jag önskar att jag kunde.
Men det kan jag inte.
Jag ska i framtiden se till att det inte händer igen. Aldrig. Någonsin. Igen.

Jag vill att du älskar mig, men jag vill att du lämnar mig.

den va tvärsämst

Tycker om detta väder. I övrigt rätt helkass dag. Känner mig tom och ganska ledsen. Hjälpte en del att mammas kompis Maria kom förbi med sin dotter Alicia som är drygt ett år och världens busigaste, charmigaste skräpunge. Lyssnar på Håkan Hellström och väntar på bättre tider, typ. Saknar Sofia. Tycker att hon ska komma hit snart men jag måste kolla vad som händer med Trästock och liknande aktiviteter först.

Ska strax gå till Sally. Då blir det nog bättre ska vi se! Har just tryckt i mig en låda jordgubbar. Känner mig fett osugen på mat.

Amalia, svara i din mobil!

Varför måste vi såra varandra?

Mm

Karin och Ebba är fina. Man slipper dö när man är med dem. Och då gör det inget att jag inte fattade så mycket av den franska filmen eller att killen med krullhåret i den var ett svin, eller att det regnade på mig hela vägen hem.

Det gör ingenting alls, faktiskt.

Glass of water

lyser på äg

Ska träffa min älskade lillasyster idag. Det ska bli fint. Filmmys.

Snart klar med Broder Daniel bilden!

Er musik är skit jävla skitmusik

broder daniel äg

Broder Daniel-Shoreline

Dock är det inte Broder Daniel som är skitmusik.

Jag är hemma igen. Jag har inte hunnit ladda in några bilder från mitt, min mamma och min broders äventyr i Grekland ännu men jag kan ju alltid visa er lite äldre WIPs. Typ som den över.

Har i vanlig ordning lånat hem halva biblioteket och umgåtts med mina vänner, skrattat, grinat och läst och ätit och sen ska jag ut och springa. Eller eventuellt ta tag i mitt liv och städa mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag.

Min bror läser aldrig min blogg. Sniff.

RSS 2.0