Skräckens hus

typ
Finns inte en enda plats där jag är så rädd som i vår källare/tvättstuga. Det är som en skräckfilm, så läskig är den. Jag har precis hämtat upp ett helt tvättrum fyllt med ren tvätt ensam, mitt i natten. Mamma erbjöd sig att följa med tidigare men jag ville att hon skulle vila sitt ben som inte är helt okej och bror skulle inte komma hem förrän imorgon. Det tog mig tio minuter att samla mig så mycket från det att jag var klar med att vika ner kläderna i tvättkorgen till att våga öppna dörren och gå ut i korridoren och tillslut upp. Mangelrummet är värst.

Usch.

En vers och en refräng som handlar om dig, och om mig.

den flög typ
Jag kan bli vad jag vill. Jag kan gå hur långt som helst. Jag kan bli Tusen Gånger Starkare.


You're f*cking perfect to me

 

vet ej

Gillar dessa shorts.

Skolavslutning vad dagens tema. Musikerna skulle vara där senast halv åtta, så jag gick upp typ... Halv sju kanske. Latade mig rätt mycket. Inser nu att jag glömde ta bort mitt avskavda nagellack från vänster hand men det har väl säkert sin charm. Sjöng på två låtar, Bed of Roses (Bon Jovi) och Hit me with your best Shot där jag också spelade bas(Pat benatar) och under sjuornas/åttornas avslutning, vem ser jag då på en av bänkraderna om inte Amalia. Blev så himla glad. Sen så dök Ebba upp på niornas avslutning, då blev jag också glad.

Jag går ut högstadiet med 290 poäng, 7 MVG:n och 10 VG:n. Jag tänker vara nöjd.

För lycklig för att komma på en vettig rubrik ensEbba har landat i Sverige. Ebba är bruden på bilden som jag SKULLE ha lagt upp men nu gjorde jag inte det. Helt plötsligt ringde min mobil. Och åh. Tre och en halv minuts samtal i en brusig Iphone senare svävar jag.

EBBA DU HAR VARIT SAKNAD SOM ETT JAG VET INTE VAD OCH JAG KRÄVER EN FULLTAGLIG REDOVISNING OM KINA SEDAN FÖR ANNARS SLÄPPER JAG DIG ALDRIG MER UR SIKTE!

I used to wander these streets when my head was about to explode

för de e snygga

Bild från Designmarknaden på hamnis. För att de e snigga chicks på bilden.

Billie the vision and the dancers när man städar. Det funkar. Lovar er.

Har börjat måla på ett självporträtt. Spännande.

+28 grader, litar inte på dig

BAM
Solskyddsfaktorn hjälper inte så mycket när solen är helgalen. Litar inte på solksydd längre. Svettas bort här hemma.

Badade på BH idag(jag kom på det själv, puss på Karin för att hon äger och har börjat säga så) med just Karin, Ebba HJ, Fredrik Niklas Hubert Pascal ärkehertig vadhannuvillkallas, Emma Östin(?)(som jag inte känner men hon verkar trevlig!) och Kajsa. Bakade maränger igår, värmer upp eftersom jag ska göra en citronpaj med halonmaräng nästa vecka då min bror tar studenten, och därmed står på kvällens schema tredubbla satser med Lemoncurd som ska vara fyllning i pajen.

DET ÄR SÅ VARMT ATT JAG SMÄLTER IHOP TILL EN MARSHMALLOW, slutade sminka mig när jag såg att sminket hamnade mellan mina bröst istället för att sitta på ansiktet.

En till bra dag

tyst nu

Var när vi var i övik. Han som spelar bas men som spelade gitarr i Invasionen där den dagen är snygg. Jättesnygg. Det där är en charmig bild som jag snodde av Kajsa. Http://Kajsamarkstrom.blogspot.com

Dimmiga dar, det var bra dar

När skolan nästan är slut så kör vi alla på utfyllnadsdagar. Lite som när det blir reklampaus innan vinnaren presenteras, ni vet "Och vinnaren är...". Skillnaden är att den här pausen är ganska skön. Gör liksom inte så mycket att inget vettigt utförs under dessa dagar, mest bara chillande i solen. Denna värme är nästan outhärdlig, funderar på att gömma mig i min batcave.

Jag har sommarlek vilket innebär att vi spelar brännboll mot åttorna och förlorar, badar, går tipspromenad, spelar frisbee eller minigolf och liknande. Det är liksom lätta dagar som är korta och det är så oerhört skönt att börja klockan nio, dock så har vi börjat tio idag+imorgon.

Igår hade vi bal/avslutningfest/mellanstadiedisco på elitnivå. Det innebär att alla är uppklädda och spacklade till tänderna de första timmarna när det minglas, fotograferas och äts mat. Men sedan så kommer det en DJ och då sparkar man av sig de högklackade skorna och hivar upp klänningen till under armhålorna för hur ska man annars kunna dansa hiphop. Det dansades på ett bord uppe på scenen ovanför dansgolvet och jag har sån kramp i vaderna idag att det inte är klokt. Det är kul, absolut. Tro inget annat! Men, ett tips;

TA FÖR GUDS SKULL CONVERSE HUR SNYGGT DU ÄN TYCKET ATT HÖGKLACKAT ÄR. Och GLÖM INTE BH UNDER KLÄNNINGEN FÖR DET KAN TÄNKAS ATT NI VILL BADA EFTER. (OM du nu inte känner dig helt komfortabel med att bada topless för att bada i din balklänning/kostym- Nono. Killar ni kan också vilja ha en BH eller ev. snyggaste kallingarna som kanske inte är jättebekväma men inte lika genomskinliga som de inpruttade skönaste. Den punkten gäller även tjejerna, inte små trosor under en kort klänning för då kommer ni bli obekväma eller finnas med på bilder där ni visar mer än tänkt. Om ni inte är komfortabla med det alltså.)

Folk som inte kan bete sig som folk Musik för folk

niceHelt normal bild osv.

Sitter och lyssnar på BOB HUND och funderar på vem som bestämmer hur man ska bete sig. För ibland säger någon att "Men så GÖR man bara inte!" och ibland är det för lite större grejer, som att sno en kompis kille. Ibland är det för mindre saker, som att sticka ut med sina kläder. Vem bestämmer det? VEM? För tydligen är det inte jag!
Nu är ju jag rebell och så cool att jag inte bryr mig, MEN ÄNDÅ. (obs sarkasm för er som inte fattade det. För er som inte vet vad ordet betyder, slå upp det. S-A-R-K-A-S-M)

Ebba är i Kina. Jag saknar henne redan och hon åkte igår. Ibland hör man inget från henne på två veckor för att skolan äter upp oss och då saknar jag henne givetvis också men NU, bara för att jag vet att hon är i en annan världsdel så blir det ännu värre på något vis. Det är så knäppt. Bara för att jag vet att jag inte kan få tag i henne så vill jag verkligen verkligen verkligen VERKLIGEN ha tag i henne. (Verkligen jättemycket) (OBS ingen sarkasm där(jag är inte sarkastisk jag lovar, verkligen inte. Nu låter jag fett sarkastisk men jag ÄR inte det!! Varför ska jag alltid krånga till det så mycket? Typiskt dumt))

EBBA JAG SAKNAR DIG HOPPAS DU HAR INTERNET I KINA OCH ATT DU INTE GLÖMMER ATT RÄDDA SILKESMASKARNA ÅT MIG.

Det är så logiskt alla fattar utom du

Jag borde måla färdigt något snart. Jag är så dålig på att avsluta mina bilder.

Smile like you mean it

Tidsinställt inlägg WTF. Tänkte kolla om det funkar. Det gör det säkert inte.

Anyways, nationaldagen (igår) spenderades med trevligt folk, musik såsom Invasionen och Billie the vision & the dancers i Övik. Vi spelade volleyboll, skrattade åt folk som brottades i sumodräkter och dansade. Typ så. Trevligt iallafall.

Ja.

Klä in dig i wellpapp

att bygga en dröm på
Den finns på min vägg. Älskar de där två kvinnorna. De är vackra, smarta, roliga och SINGLAR. (EDIT JAG ÄR INTE SÅ SÄKER PÅ DET DÄR MED SINGLANDET) Höll på att skriva sniglar men det är inte riktigt samma sak. Kolla deras bloggar. Nog för att de har fler läsare än jag men vadfan. Någon människa här läser säkerligen inte deras bloggar. ÄN.
blondie: Kajsamarkstrom.blogspot.com
Ginger: Mahieu.blogg.se

DE ÄR SNYGGARE IRL ÄN PÅ MÅLNINGEN.


Däremot känner JAG mig som en snigel. På riktigt. Som en liksom liten slemmig snigel som ska sova i tre år. Kinda.

Korten från badet, kom vi ser så glada ut

HAHAHA
Det där var typ tre sekunder innan jag och Karin försökte dränka oss genom att skratta. Det var en underbar dag med underbara människor.

Köpte ett par jättegamla glasögon idag. Man ser ut som John Lennon eller Harry Potter i dem. Och Vasaplan(tidningen) bara för att Annika Norlin var på framsidan. Blir knäpp i huvudet för att hon är så underbar och smart. Sen bläddrade jag lite och hittade ett reportage med Carro(min konfaledare som har en son som heter Matheo och en fästman som heter Simon). Det var fint.

Nu ska jag laga mat. Känner mig som en blöt ostkrok, alldeles yr. (Ha, internskämt där. Mackakillen)

Leva utan byxor

nerläggning utan byxor
Sovit över hos salzor, så sitter och skriver på hennes minilaptop. Den är röd. Mycket fin dator. Fin vägg bakom mig. Dock förbannat skabbig tjej framför väggen. Tur att webcamen överexponerar som fan.
Sally är duktig på att laga mat så hon bara kände för att göra potatissoppa(den är tydligen mycket god) och jag har skalat potatis utan byxor, går även runt här i hennes hem i linne och trosor med min turbansjal på huvudet. Inget konstigt med det!
Ska aldrig mer ha på mig byxor! Nu ljuger jag bara, jag har ju lyckats komma i mina medelålderskris-jeans, aka mina smaljeans. Som alla andra medelålderskris-kvinnor så har jag ett par jeans som jag aldrig har kunnat ha och så en vacker dag efter för mycket stress, kaffe och brist på ätande så hux flux kan man stänga dem(om man ligger på golvet, andas in allt vad man orkar och typ sliter armarna av sig vill säga)! Sedan står man där, oförmögen att sitta efttersom dessa jeans är så tighta att du kommer ramla eller värre, spräcka dem. Nej jag vet inte om det är så, har bara alltid velat skriva det.
Jag ska nog bli en hemmafru en vacker dag. Sy gardiner, laga mat, bädda, dammtorka och sortera alla småsaker som knappar, nålar, magneter, makaroner och även kläder efter sort, storlek och i regnbågsordning. För då behöver jag inte kunna matcha färger bra, regnbågen kan jag.
Ska en dag bygga mig en båt! Vet inte varför jag sa så. Kanske kommer jag göra det.
Byxlösa hälsningar!

Du doftar svagt av våta vita rosor

titta det finns vatten

Hängde nere på bölesholmarna med Ebba (Ebbahj.blogg.se) Diana (Umeasstadsdelar.blogg.se) och Karin (mahieu.blogg.se) idag. Vi låg på en filt bredvid stranden för att slippa på sand i diverse mobiler och Karins kamera och sen började det regna häggblommor på oss. Karin fotade massa då, snor någon bild av henne när hon lägger ut dem. Vi badade också. Jag såg en fisk, lika stor som min hand, art abborrrrrrrusss fiskus. Typ. Döpte den till hugo. Dock så ville han inte följa med mig upp igen sen. Men ja, när vi slängde oss ut från bryggan och simmade så började jag och Karin skratta, inte liksom asså shiiiit det är så kaaallt hihi utan mer HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA. Mammorna med barnet stirrade på oss. Ebbas hår är verkligen schamporeklam för det är snyggt alltid och torkar hur snabbt som helst. Karin har vackra fräkniga axlar. Jag hade korta jeansshorts idag. Jaha, sa mamma, vad hott du ser ut i de där. Nämnde jag att jag tydligen väljer Cosmopolitan över Amelia om jag får välja tidning för att den är porrigast? Älskar min mor.

Vi köpte pizza. Det var den godaste pizzan i mitt liv. Billigaste också. Minst saker på. Den var god.

Nu ska jag äta mera. Men då måste jag gå och handla. Ska linda in mitt huvud i en sjal så att mitt hår inte syns.

Som jag minns det var det lätt

Umgåtts med fina människor hela... Vad blir det? Höll på att skriva helgen men det är ju torsdag idag. Det har hunnit bli Juni också. Var tar tiden vägen?

Iallafall. VI har ätit frukost, myst, myst, myst mera, skrattat, sett på Grubbes Nattiné, skrattat, och myst. Sa jag att vi är mysiga? Saknar Ebbz, hon åker bort till Kina (sådär över dagen bara nej tyvärr jättelänge uggghhh) och jag kiommer sakna henne ännu mer då. HÖRDE DU DET EBBA, JAG KOMMER SAKNA DIG! Och Olivia är utomlands också nu, i en vecka, saknar henne med. Och snart åker JAG utomlands, Grekland den 20:e juni, sjukt taggad!

Nu ska jag fortsätta med det jag är bäst på, dansa till knäpp musik och städa. Samtidigt som jag målar. Okej det är inte vad jag är bäst på men det är vad jag gillar bäst att göra. Okej stryk städningen. Fast egentligen så är det ganska kul på något sätt, man blir liksom helt WOOOSH och lugn av att städa, samtidigt som... Okej okej nu släpper vi det för nu svamlar jag bara.

Spring tills vi dör kanske

Vi var snygga
Den bilden är Ebbz's. Vi var snygga och det var kul! Att springa alltså. Men det är ju kul att vi var snygga också. Tänker dock INTE springa i neontights nästa år.

Sista skoldagen är slut och det känns på något vis lite vemodigt. Kommer sakna mina båda musiklärare, min bildlärare och även läraren i svenska/engelska enormt! De är bra lärare och jag vet att det är meningen att man inte ska sakna sina lärare eller sin skola(om man inte gått på haga vill säga) men jag kommer faktiskt göra det ändå. Fast jag längtar ändå ut så mycket att jag kommer flyga iväg snart. Nåja.

Ikväll ska vi(många) dra på nattinén på Grubbeskolan! Jag var på premiären av Revyn i fredags och blev sjukt imponerad av Gustaf, tycker verkligen han har en grym sångröst. Bästa låten var nog Bohemian Rapsody, satt och torkade en tår i smyg sådär och sedan Stayin' Alive. Sally, Diana... Ni vet vad jag menar. (Hoppas jag för jag är inte säker själv än) Fredrik(konfaledaren Lundberg) skulle ha älskat teatern eftersom den handlade rätt mycket om Kaffe. Ha! Det kom Amalia på.

Förväntningarna inför kvällen är höga! Kommer nog bli mycket mycket kul!

RSS 2.0