AUOghjdksfvaåvm typ så taggad på lördag ja??




Fint med lika stora bilder!

Idag är det fredag! Alla borde lyssna på Dance Commander och försöka dansa precis som han gör i videon. Idag hade jag en lektion men den gick jag inte på för jag mådde fantastiskt illa och det är varken sjukdom eller graviditet (snarare motsatsen) som är boven i det dramat. I'm a bitch with PMS and a GPS and I will find you. Typ lite så. Nejmen. Jag har ju fått värktabletter av mamma nu så det borde vara lugnt i 24 timmar framåt.

Imorgon drar jag till Skellefteå över dagen för att gå på vernissage! Är så taggad att jag tror jag dör, kommer bli helgrymt! Ska bara försöka lokalisera rätt plats så blir det nog perfekt. (jag hittar knappt hem från skolan så detta blir spännande)

Dina vänner har glömt dig och jag tror att du glömt vem du var.


Arkivbild från norrbyskär 2010

Höst är kent, kängor, gult och rött och brunt, tekoppar och regn som aldrig slutar. Ibland en liten stund i solen. En växande känsla av saknad. Trötthet som inte riktigt vill ge med sig. Oändlig längtan efter snö. Och stjärnor.
Mest stjärnor.

Är du klar att gå ner på stan? Jag är klar att gå ner på stan!

Världens mysigaste polo, lovar.
Imorgon är det fredag. På lördag ska jag till skellefteå på "Strunt i det" eller bara "Strunt" kanske, vernissage iallafall, blir äntligen att få se tokduktiga Fellens bilder in action! På söndag är det konfirmandupptakt. Har hunnit vara med på tre sådana redan. En var min egen och de andra två var jag ledare på. Jisses vad jag börjar bli gammal. Nästa sommar blir ju jag med egna konfirmander.

I wish nothing but the best for you.

Trött. Pluggar. Tänker sova nu. Godnatt.

Harta borti harta och harta borti he.

Känner att det ska bli mitt nya uttryck som ska användas i tid och otid.

Let's hope it's a good one, without any fear.

så jävla fint

Lyssnar på julmusik som spelades när jag växte upp, typ Happy Xmas(war is over), både i orginalversion och med Céline Dion(gillar inte ens henne). Känner att jag vill ha snö. Omedelbart. Omgående. Iallafall höstlov.

Ska klä in mig i wellpapp så jag inte skrapar mina knän eller förstör mina såriga leder.

Ärligheten, respekten, kärleken bara dog.

mot din rygg Varför jag gillar prickiga ryggar.

Försöker skriva ett brev på franska om mig själv. Det går dåligt. Jag vet inte vad jag ska skriva. Opersonliga brev är det svåraste som finns. Jag tycker om att skriva brev där jag inte måste börja med "Jag heter Celina, jag är sexton år och jag bor i umeå. Mina intressen..." + huge load of ordbajsning. Nejtack. Tycker om brev som inte innehåller massa skit om mig på det sättet, tycker om brev där jag kan skriva vad som helst och allt och ingenting och där allt inte behöver vara logiskt för någon som inte känner mig. Funderar på att börja skriva brev till folk som bor här. Det är trevligt med brev. Kan börja cykla runt och lämna dem i brevlådorna och inkasten. Nejfan inte cykla, min cykel är icket funktionabel (se tidigare inlägg "Carcrash in slowmotion-The real thing")

Nu ska jag fortsätta skriva om varför jag inte brukar ha klackar, vilka nötter jag är allergisk mot och vad jag brukar tänka om det regnar alldeles hemskt mycket.

All that's left of me is what I pretend to be; so together, but I'm so broken up inside.



Kajsas bilder.
Hängde med fint folk i söndags. Blev så HÄR glad av det. (se undre bilden med roliga kinder). Har en jävligt vacker skärmsläckare kan jag lova. Ni får bild på den någon dag om jag inte är lat. Nu är det måndag. Räknar ner för centralen imorgon. Kommer äga.

Vid protesfabrikens stängsel la du din hand på min axel och sa att livet var något enkelt.

perfektAlltså blää om man fick se ut som vem som helst. Då skulle jag se ut som Taylor Swift.

Fast nja. Inte egentligen kanske. Jag försöker plugga, det går sådär. FML när man måste plugga på datorn.

Stanna hos mig, du är allt jag har kvar.

<3

Sitter och är arg på dåliga Kent-Covers. Okej om man faktiskt bara är dålig. Men när hela låten är dålig för att de bytt ut tempo, lite i melodin, alla instrument. Baaah. Blir alldeles vansinnigt arg. Kent ska vara kent.

Idag har jag köpt ett par lite lagomt slitna svarta Dr Martens (utan stålhätta, matta) för en hundring och en vit jättefin Marc o' Polo tröja, helt oanvänd, för en femtiolapp.


Genom Hålet I Mitt Hjärta

Såhär glada för det är ju fredag!

Lyssnar på kent och är alldeles krypig i hela kroppen. Kviller, kviller, kviller. Idag var en jättefin dag. Blev gladare och gladare ju längre dagen gick.

Kanske bygger jag vidare på min image som Trevlig Yxmördare och drar till hamnis för att se motorsågsmassakern sen, men vi får se! Ej säker ännu. Höhö. Jag är ingen yxmördare egentligen, jag äter inte ens djur liksom.

Efter Julgodiskokandet blev mannen knäckt. Höhöhö. Dålig vits som jag kan skratta åt hur länge som helst.

Vill åka på vernissagen som (F)ellen ska ha! Åh! Måste måste måste vill vill vill!! Får planera bra så jag kan åka.

Hon vinkar genom ett fönster, hennes mun är som ett sår.

lol
Ska smörja mina blåa  ben med denna olja som luktar jävligt suspekt och hoppas att jag kan få sova något inatt.

Jag har ögonen på dig Emma!

jävla fusk
Vädergudarna favoriserar Emma Björnwall Åström. Detta är orättvist. Hon får inte vara med i min klubb Dränkta Katterna.

Yes I think that everything is going to be alright someday, somehow.

så är det älsklingen minWeHeartIt

Hello, I miss you quite terribly.

I like
Jag tycker om min T-shirt.

Jag borde laga mat nu men jag är lat och inte alls sugen på att gå någonstans, är ju som sagt hemskt bekvämt att sitta här. Men nu får jag väl ändå ta och gå. Blää. Vill mycket hellre sitta kvar här och ta fula bilder med min webcam och lyssna på hellogoodbye.  Annars var det en najs temadag. Mycket dator. Sen har vi ju en klassgrupp på facebook. Naturare only, sorry guys. Det spårar i den chatten skulle jag vilja påstå.

Nej nu ska jag ta och bege mig. Trots allt lever man bara en gång. Och äta bör man annars dör man(fast det gör man till sist ändå men men dumt att utmana ödet)

För jag kan inte få upp min kokosnöt

turrrban
Inte ett dugg pigg tjej efter ännu en urusel natt. Idag kör vi på något slags mellanting mellan turban och sjalgrej.

Trodde det stod i VK att Annika Norlin och Tove Styrke var nominerade till bästa Textförfattare och därmed skulle tävla mot varandra. Dog litegrann. Visade sig att det bara var Annika och att Tove var i typ årets genombrott.

It won't matter where I lay my head tonight, 'cause your arms feel like home.

för livet
WeHeartIt

Centralen är så otroligt mysigt, åh. Blir alldeles varm i kroppen av att tänka på hur oändligt mycket knäppt det sker där, haha. Ljuspunkten i veckan. Finns så mycket fint folk där.

Jag är glad att jag lever. Så himla glad att vara en levande någonting. Även om jag just nu går som en stelopererad, bredarslad pingvin är jag glad. Det finns så mycket fina människor som bryr sig, det finns så mycket glädje och det finns hopp för alla. Förlåt att jag är lite jagvetinte och uppe i det blå men jag är lycklig att leva här där jag är även om jag ibland kan bli helt vansinnig över saker som inte fungerar, kommunikation som krånglar och folk som man aldrig hör av, som man saknar tills man tror att man ska spricka. Just nu är allt väldigt väldigt bra. Även om jag har ont och förmodligen inte alls kommer sova bra (som de nätterna innan denna) och inte kommer känna såhär när klockan kryper mot fyra på morgonen och jag vrider mig i mitt skinn av trötthet och värk, men det tar jag då.

Imorgon är det "Hylla huvudbonadernas dag" på midgård och även temadag. Kommer nog äga!

Och jag låtsas hellre hela livet för att behålla det här.

RotaryIhop med dig är jag så stark, jag skulle göra vad som helst.

Ikväll ska jag se Jägarna 2 med mormor och bror. Redan trött dock. Har sovit rejält dåligt. Får försöka somna direkt jag kommer hem och hoppas på det bästa i natt. Har hittills inte gått så bra att varken ligga ner på det ena eller andra sättet och så fort benen rör vid varandra vaknar man för det är verkligen inte skönt någonstans. Blä. Blått.

Carcrash in slowmotion; the real thing

finaste du

Idag har jag hunnit bli påkörd av en bil när jag själv cyklade och sedan snurra mellan sjuksköterskor och akuten och röntgen och hemmet. Nu är jag hemma och mest trött. Rejält mörbultad på benen, på magen och höger handled är rätt trasig men bara ytligt. Hakan fick en smäll också. Tänker nog mest ligga i sängen i helgen. På tisdag är det återbesök med fotografering av alla skador och lite sånt skit som ska registreras och sättas in i mappar och journaler. Men jag lever. Inget är brutet.

Vill hylla Ebba HJ idag för att hon till att börja med var på skolan och sedan för att hon var så iscool och följde en skakig och snörvlande och gråtande och blödande Celina till skolsköterskan, hittade Elvan för vår klass och sådant. Tack finaste fina du. Och tack alla som har hört av sig!

Jag vaknade så lycklig över att äntligen ha drömt.

<3Weheartit.com

Cowboys-Kent

Exkursion NA1

Idag hade vi exkursion "I skogen" som det stod på schemat, närmare bestämt Nydala. Gick runt som en hund på alla fyra och studerade mossor, lavar och små fula växter. Faktiskt ganska mysigt ändå när vi fick börja med att hålla på med Överlevnadskurs eller Friluftsliv som vi håller på med i idrotten då och då, och alltså gjorde upp eld och fixade lunch till alla de stackars naturarna som höll på att svälta ihjäl. Tillslut, klockan halv två, fick min grupp ändtligen ihop sin mat, snabbast var vi. Eller mest hungriga kanske. Eller så hade vi tur. Tur förresten, vi hade iallafall tur med vädret. Inget regn. Var blött nog ändå på myren bland alla kråkbär och tranbär och kråkan osm hade trillat av pinn. Bokstavligt talat.

Nu tänker jag förslagsvis sova lite mer för jag är fortfarande trött och jag måste duscha igen för håret luktar fortfarande rök.

Likadan som alla andra

hehe
Har ju inte som alla andra lyckats fatta det där med webcamen och hur det fungerar så därför får detta bli min "Nöjd Etta som just fått skoldator"bild.

Har, som många andra, fått min skoldator. Så därför tänkte jag skriva det. Som de andra. Mainstream. Pfft. Men. Min dator är fin tycker jag. Hade väntat mig en svart, fyrkantig tegestenstung sak med klumpig touchpad och ful skärm. Fick en liten rundad lätt dator, inte svart utan borstad stål, med en helt överlevbar touchpad och fin skärm. Inte en MacBook precis (Käften bror) men den är helt klart mycket finare än jag förväntat mig! HP Probook, härmed tager jag dig till min skoldator att vårda ömt och arbeta med tills döden skiljer oss åt. Eller tills jag tar studenten.

You might be a big fish in a little pond.

flytta på dig fan

<3

Har ju haft en helgrym kväll på centralen där temat nu är O. O:et i Ordet. Rita-Gissa-GÅ eftersom det är livsfarligt att springa. Kände att mitt lag hade en underbar sammansättning eftersom vi vann(hehe). Åh, livet äger. Känner att nu är jag redo för morgondagens "Hej vi som har franska slutar 17:00".

Tack Amalia!

Måste ju få ge cred till min underbara kokerska AMALIA. Tack älskling!

Middag

 

Slänger ut en snabb bild på dagens middag innan jag sticker ner på stan!


I can't make you love me if you don't. You can't make your heart feel something it won't.

of being afraidWeheartit.com

Dricker te, lyssnar på Bon Iver och försöker att inte tänka på hur otroligt kasst matteprovet idag gick. Fick panik inne i provsalen som vanligt. Stirrar ut genom fönstret och tittar på regnet. Historian var ju iallafall trevlig.
Alltid något.

I'm just a teenage dirtbag, baby!

mmmmmm


Då jag börjar vara less på mobilbilder så får ni lite ögongodis i form av Jens Lapidus istället.

Lyssnar på coldplays nysläppta "Paradise" och taggar oktober när hela plattan Mylo Xyloto släpps. Gaaah. Varvar Coldplay med Radiohead och pluggar matte eftersom vi har matteprov imorgon. Är ej så taggad=Halvt (HELT)panikångest över det. Blä. Med träningsvärk i vaderna och en stor kopp med te framför mig, i regnruskväder med grafräknare och mattepapper, block och puttrande äppelmos på spisen kommer kvällen spenderas i köket.

jkdssgdfghk

With the radio turned up so loud that no one hears you screaming.

mums eller nått

Bakade sockerkaka idag och pluggade matte. Lite iallafall. Nu ska jag ta en promenad och kanske fundera på vad jag och mamma ska göra för middag. Imorgon börjar skolan igen. Längtar lite, lite, mycket.

Och benen de bär inte längre min kropp.

käften
Mer mobilbilder.

Min lördag har varit full av det här. Koftor, kent, kokande av äppelmos, kutande i dimma och kusliga moln. Har druckit för många koppar te och läst igenom bra böcker. Tänker ta en tidig kväll för jag är trött. Då är det okej att sova och skönt med helg.

Re:stacks

kupan
Eftersom min kamera inte är samarbetsvillig blir bilderna såhär från telefonen.

Lördag. Med regn. Lördagsregn. Jag har en kofta som hittades för ett tag sedan på Kupan för en liten peng. Det är därför det blev den där bilden. Den är fin.

Jag ska koka äppelmos någon dag. Och baka chokladbiskvier med kolabotten istället för mandel för jag tål inte mandel så värstans bra.

Min klocka har stannat.

i världen
Under dina ögonlock fladdrar drömmarna förbi, inuti är du fjäderlätt och vit.

Kent är bra. Idag är det fredag. Jag läser böcker och dricker te. Allt i den vanliga ordningen. Ska lägga mig tidigt och kanske gå upp tidigt. Vi får se.

Jag blinkar till, tårar kan jag vara utan. Men för din skull så gör jag vad som helst.

o så
Grâce à toi à nouveau je respire.

I've got my pride and I know how to hide all the sorrow and pain. I'll do my crying in the rain.

Ingen bild för att det inte finns någon av mina bilder som matchar texten.

"Varje minut dör såhär många människor av svält i det här landet."

"Varje dag tvingas såhär många barn i den här världsdelen ut i krig."

"Varje år smittas såhär många människor av den här dödliga sjukdomen."

"Jaha. Kan vi kolla om det är något annat på tv nu? Det är ändå aldrig några bra nyheter."

Nej det är ju inte bra. Oj vad hemskt. Man borde kanske skicka ett bidrag till Röda korset eller SoS barnbyar eller något. Mm. Ja verkligen jättehemskt. Har ni förresten hört att kronprinsessan är gravid? Jo! Tänk så spännande va!

Jag förstår inte. Jag förstår verkligen inte. Vad är det för slags värld där vi inte längre bryr oss eller längre chockas eller förvånas över antalet människor som dör här och här och här av sjukdom eller svält eller krig eller torka för det har vi ju alltid vetat att det är problem i "typ Afrika" och det är knappt att Afrika får bli länder för det pratas om Afrika som om det vore ett enda land fullt med svält och aids och torka och krig och vad kan väl en ensam människa göra.

Jag känner mig förtvivlad över hur hjälplös en människa är. Vad lite folk pratar om att göra något för vi kan ju inte göra något själva, på egen hand. Men om jag vill engagera mig i djurens rätt eller invandringspolitik eller maten som vi köper eller second hand-shopping så uppmuntras det för Det är bra att vilja förändra. Men bara så länge det är lagom stort. Annars är det som att vilja bli U.S.As president eller prinsessa eller astronaut eller skådespelare när man är liten. Det går inte. Alla kan inte bli det. Du kan inte förändra om du är ensam. Hur ska du få andra med dig?

Om du vill förändra får du väl bli politiker! Har jag fått höra många gånger.

Nej. Jag vill inte bli politiker. Då finns så mycket annat som ska göras inom landet, regionen, staden att det inte blir något till övers för Världsfrågorna. Och vad kan väl en liten svensk politiker göra i stora världen ändå?

Vill klargöra att jag inte klankar ner på varken politiker, presidenter, prinsessor, astronauter eller skådespelare. Jag ser inte ner på de som engagerar sig i djurens rätt eller invandringspolitik eller maten som vi köper eller second hand-shopping. Det är bra. För det måste finnas folk som brinner och vill att något ska bli bättre för att vi ska kunna ha det så bra som vi faktiskt har det i Sverige.

Jag bara uttrycker min förtvivlan över att det ska vara så omöjligt att vilja hjälpa "de fattiga i typ Afrika".

Men häng dem högt, jag kräver hämnd.

fult
Lyssnar på kent och är förbannad. Kent är bra arg-musik.

Säkert! är typisk inte bra arg-musik. Det är 'lycklig i höstsol och vårrus-musik'.

Jag som alltid ville vara fri, vill fångas nu av din sköra röst.

Deiligt
Lyssnar på kent (Stanna hos mig & Om du var här), dör lite också, varför är Kent så jävla träffsäkra? Ibland behöver man nog inte fatta allt vad Jocke sjunger om. Kanske. Men ja. Och så funderar jag på om jag orkar gå och duscha eller om jag ska läsa klart en av böckerna jag lånade på biblioteket idag. Borde få något slags hedersmedlemskort där, lånar ungefär 6-10 böcker i veckan där och lämnar alltid tillbaka i tid.

TeaterEttorna gick runt iklädda sina skolfotograferingsutstyrslar en stund sådär idag. Dog lite av lyckan. Vänta bara tills skolkatalogen kommer, då måste ni kolla upp dem! Och min klass, jag ser ut ungefär som om jag äter små barn till frukost om jag inte misstar mig. Eller så gapskrattar jag. Antingen eller. Hur som helst ser jag ut som en gammal stövel i ansiktet. Älskar att bli ful på gruppbilder för då blir folk positivt överraskade när man INTE har underbetts leende och springor till ögon och trehundra dubbelhakor på riktigt!

Tid, du är dig inte lik.

höftben och händer
Tycker att mardrömmar inte borde få finnas.

Inatt har jag antingen drömt att jag har dansat eller så har jag faktiskt klivit upp och dansat i sömnen. Vet inte vilket.

Scream, to be heard! Like you needed any more attention!

at
Inget konstigt med det! Spejsat!
Min planering över dagen sprack rätt rejält. Helt ok med mig för dagen ägde till största delen ändå!

Hatar människor som säger följande mening

Du har hela livet framför dig!

Med en förmanande ton. Det är som att säga

Sluta leva för du måste leva senare!

Helt idiotiskt.

MEN. När den används i syftet GE INTE UPP är det en annan sak.

Spillde just ut cirka en liter vatten i min säng! Och jag tänkte gå och sova nu. Vattensäng. Pöhöhö.

She's running out the door, She's running out, She runs runs runs.


gäsp


Trevligt grynig bild.
Mysigt väder idag. Somnade tidigt igår och vaknade innan nio idag. Helt okej. Lite trött fortfarande men annars perfekt. Går runt i långkalsonger och vit mysetröja och fula tjocksockar och dricker te, precis som det borde vara lag på att få göra om mornarna.

Satt och tänkte på en sak igår. Saker som man säger. Hur olika meningar eller ord kan bli i olika situationer och med olika betoningar. Och hur olika man tar åt sig beroende på vem som säger det.

Du är ju.
Du ÄR ju.
DU är ju.

Mina ord kan, om de används av någon som inte är jag i ett annat sammanhang, bli något totalt främmande. Kanske på ett bra sätt. Kanske på ett mindre bra sätt.

I have to keep reminding myself, I'm not like anyone else.

fett nice
Liseleje i Danmark för någon sommar sen.
Så har ännu en skolvecka tagit slut. Tycker mer och mer om min klass. Fredrik saknades idag för han är i estocholmo. Blir rätt utmattad av allt plugg ändå, har åtminstone inga problem med att somna tidigt. Alltid något bra ur det mindre bra! Ska ge mig iväg och handla eftersom Amanda kommer hit, vi ska ha en catch-up kväll med skvaller och skratt. Måste ju få veta what's poppin' på Draggen.

Vintrarna


Bilden är Kajsas från LuB-läger i vintras!
Finns en människa som gör att inget gör ont. Som gör att tiden flyger fram och att allt blir logiskt. Mitt hjärta som pulserar. Amalia du är tvärbäst i hela världen!

Always waiting for something lasting.



k
Hundratusen timmar och två minuter.

RSS 2.0