Orkar jag så orkar du, det fanns inget som kunde röra oss.

when you and all of your friends plan a gaming night…
Avslutar och börjar året med de två jag älskar allra mest. Då avslutas året så bra det går och det nya får den bästa start som finns. I år var året då jorden inte gick under och jag tänker inte skriva någon krönika om detta år. Gott nytt.
 
Andas in och andas ut , orkar jag så orkar du, det fanns inget som kunde röra oss.

Jag springer med bultande hjärta, jag springer på taniga ben.

Imorgon ger jag mig av till vitare vidder längre norrut. Kommer åter om ett par dagar. Tar med mig hopp och separationsångest: level extrem.
 
För mitt hopp är en skadskjuten kråka, och jag är ett springande barn som tror det finns någon som kan hjälpa mig än, som tror det finns nån som har svar.

Major minus.

Byter hårfärg och målar. Mest gråskala. Mest porträtt. Både Frida Grahn och Emma har blivit förevigade i akvarell under trötta eftermiddagar och kvällar och nätter. En vecka kvar att kämpa sig igenom, men åh vad jag inte har energi kvar längre. Lyssnar på Coldplay's liveplatta och drömmer tillbaka till september och dans under fåglar, fjärilar, bokstäver och tårar av tunt papper.
 
You've got one eye watching you and one eye what to do so be careful who it is you're talking to.
 
 

Step into the open air.

Tänker och skriver. Målar lite. Inte mycket mer.

Learn me right.

Försöker finna motivation till att plugga men insåg att pepparkakorna var slut. Har aldrig varit så peppad inför en film som jag är för The Hobbit ikväll och oj vad min mage är full med te.
 
 

But I never said that I was brave.

Ibland när det borde pluggas för det finns verkligen jättemycket som borde skrivas tränas räknas förstås minnas så blir det inte alls så för ibland tar hjärnar över och gör plats för sådant som behövs ännu mer än alla bokstäver och siffror;  att vara hopkrupen i en cafésoffa, i hörnet, och skratta och skratta och skratta med en sån där människa som en tycker alldeles förfärligt mycket om. Det är också ett sätt att hålla stressdemonen på avstånd, stressen och ångestkatten. Och lyssna på Kapten Röd, för du är inte trasig och behöver inte fixas. Sluta leta efter fel för de finns inte, vad snackar de om?
 
Du är inte trasig, behöver inte fixas åh nej, nej. När priset går upp kommer själen gå ner, du är inte trasig, behöver inte fixas, åh nej, nej. Du kan sluta att leta, det finns inga fel. Vad snackar de om, vad snackar de om?

Like breathing was easy.

jig0ku:

☆☾Click for more☽☆
på en enda kväll lyckas jag klämma in så otroligt mycket känslor att det är otroligt att jag inte sprängts eller svävat iväg eller kvävts. Men det tar på krafterna också. Det krävs ny musik, andra rutiner och nya tider för att skapa något nytt av något gammalt. Something old, something new, something borrowed, something blue. Jag kvävs av alla måsten, allting vi måste kunna klara förstå skriva tänka tycka. Och så säger folk att "fortsätt bara andas."
Som om det vore enkelt.
 
 

Cinnamon chasers

Jag har tvättat rent mitt fönster. Det står knappt någon text kvar på det nu. Bara ett par rader, några få ord, får finnas där. Det känns som att jag har tvättat bort en del av mitt liv för att lättare kunna se ut genom fönstret; få en bättre sikt över vad som faktiskt händer runt omkring mig.
 
 

RSS 2.0