X&Y

banfred:

i want this so bad
Fina saker och saker som är isär men ändå tillsammans. Födelsedagspresent på första bilden, till Dig, en månad sen men ack så värd allt besvär och all transport. Adenin. Uraci. Guanin. Tynin. RNA. DNA. Vad är du, vad är jag och Dansa till dansmusiken. Saker löser sig på bästa sätt ibland trots att världen snurrar fort och vi snöar bort, Kent om bara några dagar och The shins likaså och vem kunde väl ana och Anna och jag vet inte vem som kysste Elin bakom ryggen på Marie, om det var en stor poet eller bara en saga eller sång, det kanske inte är viktigt. Men världen rör sig, vi andas och Jag kommer sakna din hud och Jag kommer sakna dina hjärtslag och Hejdå alla för imorgon bitti åker jag visst.
 
X&Y-Coldplay (För jag kan inte välja något som jag vill citera som passar in just nu, jag bara låter sången vara det den är och jag älskar den)
 

The lion's roar.

smile-little-h0e:  — #2084

Packar ner livet i en väska. Jag ska leva i tält i elva dagar och nätter, nu åker jag snart till borlänge. Den 22:a går tåget. Fjärilar i hela kroppen, iver och pirr men ingen rädsla. Cry no more tears. Det händer NU. Livet börjar. Erfarenhet, ensamhet, ansvar och äventyr. Ut i världen, ut i livet, även om det bara är borlänge i elva dagar känns det så enormt för mig. Snart.


Nothing we say is going to save us from the fallout.
Sommarlov. Inleder med mardrömmar och sneda munnar i bussar på villovägar under rock 'n' roll och blåa ögon, igen.

And we know it's never simple, never easy. You're the only thing I know like the back of my hand.

 Princess of China.

akilaberjaoui:  Teresa. Featured in the Head On Exhibition at Kind Of Gallery.


Barnskratt, hundpussar i ansiktet av en Bamse som väger mer än vad jag själv gör och hårborstning av småkusiner i ett virrvarr av Sol med växlande molnighet och Regn kan förekomma på sina håll i götaland eller svealand eller norrland och var ni nu är, Stockholm är jag i, och långa texter och riva upp gamla känslor och reflektera, filosofera, studera och inspektera vad som är logiskt och vad som är tragiskt, och långt bort är långt bort oavsett om det är på andra sidan jorden eller andra sidan Sverige och sena nätter har sina egna ord ur olika synvinklar, nu dansar vi bort den här natten.

Once upon a time somebody ran, somebody ran away saying, "Fast as I can". I got to go, I got to go.

Oh my dearest darling, I'm offering you my heart.

IMAGINE on We Heart It. http://weheartit.com/entry/30045268
pantsareunwelcome:  omfg unfff

Kliver ombord på ett flygplan snart, adios, hejdå och adjö. Fast jag återvänder snart, så lätt blir ni inte av med mig. Glass till frukost och vem kunde väl ana att en enda kyss kan leda till något sånt här? I'll be missing you while I'm away.

It started out with a kiss, how did it end up like this? (It was only a kiss, it was only a kiss)

Will you run this dream or will you run alone?


Sommarens första riktiga sommardagar med storm och regn och sol och allt, studenter på balen och Laleh i öronen och fågelkvitter och en del mörka moln men jag schasar bort dem, bort bort bort. Det här ska bli bra.

Some die young, but you better hold on, so many things I need to say to you. Please don’t, don’t let me go, and we said we would die together
.

New York witch in the dungeon of the night.

Tumblr_lwdzmtllpw1r8shazo1_500_largeTumblr_llnr7g8erz1qijt1zo1_500_large383234_176712062426554_1717677593_n_largeTumblr_m4vb45lf1s1rw5bgjo1_500_largeTumblr_m4wkcfvr921rvivlko1_500_large6052393183_1352b1e3c5_z_large
Ljusblå dag, stormväder igår. Två Nakna pistolen och sexhundrafem zombies fick stå för underhållningen, hjälpmedel var Monster och tuggummin som smakar hallon och en Underbar som hanterade sin uzi bättre än jag men det gjorde ingenting för det var kul ändå. I sommar är det vi två och under en period jag och The Shins, Kent, BIlly Idol och en hög med andra. Kök har alltid varit min grej, så Peace & Love kommer nog bli rätt så jävla underbart.

Your uncle with an alligator chained to his leg dangles you your freedom, then he offers you his bed.

RSS 2.0