cheesecake till frukost?! Givetvis.

Der här åt jag till frukost imorse. Otroligt gott och dessutom ingenting onyttigt i den så GÖR DETTA TILL FRUKOST IMORGON FÖR IMORGON ÄR DET FREDAG!
 
Kakbotten
0.5 dl flingor (jag använde K-special)
1 tsk bregott (eller annat alternativ för smör)
Ev. psylliumfrön, ungefär 1-2 tsk
 
Lager 1
~ 40-50 g kvarg av valfri fetthalt (Ej smaksatt)
VaniljPULVER (EJ SOCKER)
1 äggvita
 
Lager 2
40-50 g kvarg
0.3 dl frusna hallon/lingon/blåbär eller annat bär/frukt
ev. Stevia/honung som sötning
Bär att lägga på toppen
 
Krossa flingorna och blanda dem med bregott och psylliumfrön. Tryck ut längs med botten och kanterna på en mikrosäker liten form/skål (EJ I METALL DÅ BLIR DET INTE BRA I MIKRON BARN SMÅ). Kör på hög effekt i ungefär fyrtio sekunder eller mer, akta så det inte blir bränt! (Tiden kommer variera beroende på mikro).
Ställ den att svalna i skålen, du kommer ej att ta loss kakan ur skålen.
 
Blanda ihop kvarg, äggvitan och vaniljpulver (eller annan smaksättning, till exempel lite fruktyoghurt) i en skål. Lägg blandningen på kakbottnen och kör i mikron tills fyllningen inte är rinnig. Ställ i kylskåpet att svalna igen.
 
Värm bären i mikron tills de blir mosiga och blanda dem med kvargen och eventuell sötning. Häll blandningen på cheesecaken, lägg ett par frusna bär på toppen och ställ i kylskåpet över natten.
 
And that's it. ENJOY.

Zooey eller Celina- wtf

JAG ORKAR INTE VAD ÄR DET HÄR ZOOEY SLUTA SNO MINA POSER OCH FRISYRER

Luften svider när vi andas in.

http://24.media.tumblr.com/25f97406cd6bf8e7bf9a1008643644a0/tumblr_mhcirphw7s1rcnju5o1_500.jpg
-

- - - - - - - - - - -

And done!

Feeding the rich with that son of a bitch.

Är på fruktansvärt dåligt humör. Önskar att jag hade lite mer vett att höja rösten och försvara mig för ett par månader sedan; för ett par veckor sedan. Men det hade jag inte. Och därför sitter jag här nu och blir spottad på. 
Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar. Gå med de som vill dig väl även om dina fickor är tomma. Glöm de som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjomma. Ju mer de spottar på mig, desto fortare kommer jag blomma.
 
Du kommer aldrig bli vacker med en vidrig insida. Lögner, svek och härskartekniker kommer bara göra dig olycklig. Att vara stark är inte att överleva något jobbigt; det är att inte låta det förstöra ditt liv och stå ivägen för dig. Att inte skylla allt du gör på det. Att inte ständigt ställa upp det för att ingen ska våga säga att ditt beteende är oacceptabelt. Att inte alltid spela martyrkortet och vilja ha sympati. Det är respektlöst att göra så. Det är fegt. Det är inget att eftersträva. 
Någonsin.
 

RSS 2.0