Dimmiga dar, det var bra dar

När skolan nästan är slut så kör vi alla på utfyllnadsdagar. Lite som när det blir reklampaus innan vinnaren presenteras, ni vet "Och vinnaren är...". Skillnaden är att den här pausen är ganska skön. Gör liksom inte så mycket att inget vettigt utförs under dessa dagar, mest bara chillande i solen. Denna värme är nästan outhärdlig, funderar på att gömma mig i min batcave.

Jag har sommarlek vilket innebär att vi spelar brännboll mot åttorna och förlorar, badar, går tipspromenad, spelar frisbee eller minigolf och liknande. Det är liksom lätta dagar som är korta och det är så oerhört skönt att börja klockan nio, dock så har vi börjat tio idag+imorgon.

Igår hade vi bal/avslutningfest/mellanstadiedisco på elitnivå. Det innebär att alla är uppklädda och spacklade till tänderna de första timmarna när det minglas, fotograferas och äts mat. Men sedan så kommer det en DJ och då sparkar man av sig de högklackade skorna och hivar upp klänningen till under armhålorna för hur ska man annars kunna dansa hiphop. Det dansades på ett bord uppe på scenen ovanför dansgolvet och jag har sån kramp i vaderna idag att det inte är klokt. Det är kul, absolut. Tro inget annat! Men, ett tips;

TA FÖR GUDS SKULL CONVERSE HUR SNYGGT DU ÄN TYCKET ATT HÖGKLACKAT ÄR. Och GLÖM INTE BH UNDER KLÄNNINGEN FÖR DET KAN TÄNKAS ATT NI VILL BADA EFTER. (OM du nu inte känner dig helt komfortabel med att bada topless för att bada i din balklänning/kostym- Nono. Killar ni kan också vilja ha en BH eller ev. snyggaste kallingarna som kanske inte är jättebekväma men inte lika genomskinliga som de inpruttade skönaste. Den punkten gäller även tjejerna, inte små trosor under en kort klänning för då kommer ni bli obekväma eller finnas med på bilder där ni visar mer än tänkt. Om ni inte är komfortabla med det alltså.)

Kommentarer
Postat av: Jonas

Dås Måchalås

2011-06-09 @ 20:13:24
Postat av: AJ

Aldrig Jonas. Akta dig för AJ.

2011-06-09 @ 20:40:43
Postat av: William

Komfortabla är ett vackert ord!

2011-06-09 @ 23:38:58
URL: http://lillabloggen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0