Stockholm vaknar långsamt, på droger och på sorg.

Sover flera gånger om dagen, glömmer bort att dricka mitt te, dansar i rum där alla står stilla och drömmer mig till snö och riktig vinter. Adventsdagarna som tre kommer det vara och senare mot vinterns slut munchkinkvällar och just här och just nu känns allting inte riktigt lika stort och obehagligt, just nu känns allting alldeles okej.
 
Och du säger att staden är precis som staden alltid varit, att det kommer bli en lång kall mild vinter

And she said: Yes, I think that everything's gonna be alright someday, somehow.

http://data.whicdn.com/images/37127394/tumblr_m9350zIHEc1qkhwxvo1_400_large.pngTumblr_md0k7sanqc1rv9j7ao1_500_large
Fysiskt utmattad av psykiska utmaningar. Trots det, en känsla av vila någonstans inuti själen. Andas in, andas ut. Hög puls och skakande händer och jag vill så gärna skrika bara för att känna att jag lever och jag fryser inte och jag bär mitt huvud högt trots att hela kroppen är alldeles krokig av tunga böcker, tyngre känslor och den tyngsta skamkatten, krokig rygg och sneda knän, nu och nu och nu och nu och var här nu, för nu är aldrig igår och du ska inte tillbaka samma väg som du kom för du får också vara här. Att inte veta säkert vad som är fram och bak på huvudet men att veta att det fanns ett ljus i ett rum i ett bibliotek någonstans i Sverige, där det; trots allt mörker, ändå fanns något som avgav energi in i en frusen kropp bara genom ögon.
 
Someday, somehow. Yes, I think that everything is going to be alright someday, somehow.
 
 

Livet pågår någon annanstans, kärlek besöker nå'n ibland.

autumncold:

me
November och den lilla snö som hade kommit har regnat bort. Tänker och klickar och jag ska nog baka pepparkakor snart. Snart. Har gjort Jell-O som ska ätas till frukost för den är vegetarisk och sockerfri och den ser god ut.
 
Jag tänker väldigt mycket nuförti'n. Drömmer mycket också. Jag har en underlig förmåga att drömma mig genom bråk, att drömma att jag får skrika och vråla, vara förbannad och utan att gråta och sen när jag vaknar så är alla känslor som bortblåsta. Tomt. Orkar inte tänka eller känna eller något alls mer. Är bara likgiltig och tycker synd om mänskligheten som är full av ganska patetiska människor och minst lika många underbara som far illa av dessa förstnämnda.
 
Förresten, det där med rykten. Människor som tror på rykten gör det för att de a) är dumma eller b) inte känner och inte bryr sig om personen i fråga. För om du fick höra ett rykte om någon du brydde dig mycket om, skulle du inte prata med denne då istället för att tro stenhårt på ryktet(oavsett var det kom ifrån)? Ryktesspridare och ryktesföljare berättar ingenting om dig även om ryktet är sant, för vad är det för en människa som sprider saker vidare utan att kolla upp om det ens finns ett uns sanning i det hela med personen i fråga?
 
Oj, vad jag har blivit en liten skrivartant. Jag tänker som sagt väldigt mycket nuförti'n.
 
Där lärde jag mig gilla 'Everybody hurts'. Jag lärde mig vad lurad betyder och hur ont det gör. Jag lärde mig att änglar bara finns i snö. Då lärde jag mig gilla 'Everybody hurts'.

Vid er sida är jag säkerheten själv.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_md6sukItcO1r7tfnio1_400.jpg
Jag vill ingenting alls idag. Ett enda ord kan bryta ner en totalt.
Men med två vapendragare vid min sida så klarar jag allt.
Jag älskar er två.

Forever and a day in the time of my life.

Det här är till dig. 
Till dig som är ensam, som ständigt blir kritiserad eller nedtryckt, som är osäker och rädd och ledsen och som inte förstår varför du blir behandlad som skräp, som det snackas skit om eller som får höra saker bakom ryggen när du passerar någon.
 
Ge inte upp.
Det är inte ditt fel.
 
Allting som sägs om dig, allt som görs mot dig, det säger mer om de som utsätter dig för plågan än om dig. Det berättar inte om att du faktiskt är ett freak, en hora, ett äckel, det berättar att de som säger sådant bakom din rygg; dina plågoandar, är fullkomligt vidriga. De är energislukare som lever på din livsgnista. Kapa dessa band, sluta låta dem ta något värdefullt av dig.
 
Du är det viktigaste i ditt liv. Utan dig är det inte längre ditt liv. Lev det så gott du kan och tro aldrig att ditt värde minskar för att någon försöker förminska dig. Du, och bara du, är just du.
 
Låt ingen ta det ifrån dig.
 
Förutom det tycker jag att alla ska se Torka aldrig tårar utan handskar och dokumentären Bully.
 

RSS 2.0